Samarbeidspartner

Samarbeidspartner

Team Suzuki Nasjonal er blant de største teamene i Norge om ikke det største. Teamets mål har alltid vært og ha det moro på og utenfor banen, og den sosiale delen er veldig viktig for oss. Samtidig så prøver vi å hevde oss i alle de klassene vi stiller. For å kunne stille med bedre forutsetninger så søker vi samarbeidspartnere. Vi har satt opp 3 standard pakker, men andre løsninger kan også diskuteres. Alle våre samarbeidspartnere vil havne på vår hjemmeside hvis det er ønskelig. Om dere bare ønsker å bidra så mottas dette også med stor takk.
Teamet kan promotere deres firma med ønskelig reklame evt stille på diverse arrangementer, da vi gjerne vil gi noe tilbake for den støtten vi kan få. Mindre bidrag mottas også med takk, og vil belønnes med plass på vår hjemmeside. Vi kan lage opp beachflagg, bannere med mer.

Vi er registrert i enhetsregisteret med org nr 914 941 938
Alle bidrag mottas med takk på konto : 2220 28 04903

Ta kontakt med oss for en hyggelig racing prat, og vi finner den løsningen som passer akkurat for deres firma.

Mail : post@teamsuzukinasjonal.no eller tlf: 908 28 606

mvh
Team Suzuki Nasjonal